Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رحمتی  جمعه شب به خبرنگار ایرنا گفت: این تصمیم از سوی مقام‌های آذری اتخاذ شده و در دیدار امشب مقام‌های مرزبانی دو کشور هماهنگی لازم در این زمینه صورت گرفت.

وی بیان کرد: تردد کامیون و صادرات و واردات از پایانه مرزی بیله‌سوار مغان همچنان بین دو کشور تداوم داشته و محدویت تنها به آمد و شد مسافران مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این روزانه تا سه هزار نفر از اتباع آذربایجان از طریق مرز بیله سوار وارد خاک جمهوری اسلامی ایران می شدند. این تعداد در روزهای اخیر و با شیوع کرونا  در ایران به حدود 600 نفر کاهش یافته بود.

بیله‌سوار مغان در شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد. تنها گمرک و پایانه مرزی استان در این شهرستان واقع است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گمرک جمهوری اسلامی ایران اردبیل بیله سوار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گمرک جمهوری اسلامی ایران اردبیل بیله سوار سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گمرک جمهوری اسلامی ایران اردبیل بیله سوار بیله سوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی امانی در بازدید از محل ساخت پایانه کلاله - آغبند در نقطه صفر مرزی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان اظهار کرد: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می‌سازد.

وی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز دو‌ همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

امانی با بیان اینکه برای آزادسازی زمین و پیش بینی سایت موقت ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می‌شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهار بانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است افزود: پیش بینی می‌شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله - آغبند بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • علی‌اف: آذربایجان هرگز به اوکراین سلاح نمی‌دهد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله_آغبند
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • عملیات وعده صادق سپاه هویت و شناسنامه ایران قوی است
  • نبود مسافر خانه در شهر زیبای اهر در استان آذربایجان شرقی