Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بروز تنش بین دو کشور همسایه آذربایجان و ارمنستان و در راستای سیاست های جمهوری اسلامی ایران مبنی بر دعوت طرفین به خویشتن داری و توجه به منشور سازمان ملل متحد در ایجاد صلح و امنیت، گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز هرگونه ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از خاک جمهوری اسلامی ایران به دو کشور دارای تنش را مانع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدروح‌اله لطیفی، سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران در واکنش به ادعاهای مطرح شده در فضای مجازی و رسانه ها در انتساب دروغ ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از مسیر خاک جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: سازمان گمرک، براساس سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و توجه ویژه به همسایگان ودر راستای اصل حسن همجواری و مشارکت فعال در کاهش تنش ها،از ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از مسیر جمهوری اسلامی ایران ممانعت به عمل می آورد .

وی افزود: همانگونه که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره گفتگوی بین این دو کشور را بهترین راه حل برای حل بحران می دانند، شعله ور شدن آتش جنگ را نیز به نفع هیچ کدام از طرفین درگیر و همسایگان نمی دانند در همین راستا همه دست اندرکاران نظام جمهوری اسلامی، در چارچوب اصول سیاست خارجی کشور و بر اساس قواعد آمره ببن المللی، تمام تلاش خود را برای کاهش تنش ها وحفظ صلح و امنیت به کار خواهند بست و صرفا روند عادی تجارت و انتقال کالاهای تجاری و غیر نظامی را در دستور کار خود دارند.

سخنگوی گمرک افزود: جمهوری اسلامی ایران ضمن نظارت دقیق گمرکی و کنترل محموله های عبوری و حساسیت بیشتر بر روند جابجایی و ترانزیت کالا به کشورها، اجازه نخواهد داد انتقال سلاح و مهمات طرفین درگیر از کشورمان صورت بگیرد.

لطیفی در ادامه در خصوص فیلم های منتشر شده توضیح داد: کشور ارمنستان بیش از 600 کامیون "کاماز" را هفته های پیش از روسیه خریداری کرده است که در طول چند هفته گذشته و قبل از ایجاد درگیری بین باکو و ایروان برای ترانزیت از طریق دریا و سپس از بندر انزلی به مرز "نوردوز" برای انتقال این کالا اقدام کرده است، این خودروها صرفا کامیون خالی بوده و لوازم نصب چادری، لوازم یدکی و آچار مرتبط با این کامیون ها را همراه دارد و هیچ بار یا تجهیزات اضافه دیگری به همراه ندارد که تصاویر آن نیز قابل دسترس عموم است.

سخنگوی گمرک تاکید کرد: گمرک جمهوری اسلامی ایران هر دو کشور را همسایگانی با ریشه های فرهنگی تاریخی مشترک و شرکای مهم تجاری خود می داند و برای تسهیل تجارت کالاهای تحاری و غیر نظامی بر اساس قواعد سازمان جهانی گمرک و کنوانسیون تجدید نظر شده کیوتو، تلاش خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: وزارت خارجه: اجازه ترانزیت سلاح از خاک ایران را نمی‌دهیم لینک کوتاه: asriran.com/0038yB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گمرک جمهوری اسلامی ایران ترانزیت سلاح ادوات نظامی سخنگوی گمرک دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند

وزیر علوم با تاکید بر اینکه نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند، گفت: قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیروهای امنیتی و انتظامی به داخل دانشگاه ها را منع کرده است، قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیروهای نظامی و انتظامی را به داخل دانشگاه ها نمی دهد.

به گزارش ایسنا، محمد علی زلفی گل در اجتماع دانشجویان مقابل دانشگاه تهران در انتقاد به رفتار دولت های غربی نسبت به اعتراض دانشگاهیان به جنایت های رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ای دنیا حرمت دانشگاه های ما در عین آزاداندیشی را ببینید، قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیروهای امنیتی و انتظامی به داخل دانشگاه ها را منع کرده است، قانون جمهوری اسلامی اجازه ورود نیروهای نظامی و انتظامی را به داخل دانشگاه ها نمی دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: در حالی که ما دیدیم که چگونه نیروهای نظامی و امنیتی کشورهایی که ادعای حقوق بشر دارند و خود را مهدی آزادی بیان می دانند، دیدید چگونه با دانشجویان معترض، حق گو و حق طلب برخورد می کنند. ای مردم جهان ببینید و برای قوانین پیشرفته جمهوری اسلامی احترام ویژه قائل شوید. ای مردم دنیا و جامعه دانشگاهی دنیا ببینید در جمهوری اسلامی جامعه فهیم و فرهیخته دانشگاهی از چنان حرمتی برخوردار است که محیط دانشگاه ها نیروهای امنیتی در بدترین شرایط اجازه ورود ندارند و خودتان را با جمهوری اسلامی مقایسه کنید که از چه آزادی های برخوردار است.

وزیر علوم تاکید کرد: ای مردم جهان ببینید و مقایسه کنید که جمهوری اسلامی برای آزاداندیشی، حق گویی و حق طلبی چه حرمتی قائل است و کشورهای سلطه گر که ادعای آزادی، دمکراسی و حقوق بشر دارند، چگونه برخورد می کنند. ما از وجدان بیدار جامعه   جامعه دانشگاهی، استادان و دانشجویان سراسر دنیا به ویژه آمریکا، فرانسه، استرالیا، کشورهای عربی که حاضر شدند از مظلوم دفاع کردند و با ظلم مقابله می کنند سپاسگزاریم و وجدان بیدار شما را تمام قد می ستاییم و تمام قد با شما در عرصه حضور داریم.

زلفی گل خاطرنشان کرد: ای مردم دنیا و سازمان ملل اعتراض جامعه فرهیخته را ببین و در مقابل ظلم و ستم از خود حساسیت نشان بده از جامعه دانشگاهی بیاموز در مقابل ستم و در حمایت از ستم دیدگان به میدان بیا و در اسرع وقت تصمیماتی بگیر تا در آینده شرمنده نباشی. ای مردم آزاده دنیا به میدان بیایید در مقابل ظلم؛ ستم، کودک کشی، کشته شدن غیرنظامیان بایستید اگر دیر تصمیم بگیرید در آینده شرمنده دنیا و مردم ستم دیده غزه خواهید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • جزئیات دیدار و گفتگوی مقام بلندپایه نظامی ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • اعلام آمادگی بلاروس برای توسعه همکاری‌های نظامی
  • امیرعبداللهیان: روابط با آفریقا مبتنی بر احترام متقابل است
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • جدیت ایران و آذربایجان برای ساخت پایانه کلاله - آغبند
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان