Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا غلامرضا مرحبا روز شنبه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل گمرک آستارا در فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: تسهیل صادرات، تامین نیروی انسانی و تقویت زیرساخت های گمرک در مرزهای زمینی، ریلی و دریایی در قالب لایحه اصلاح قانون امور گمرکی پیگیری خواهد شد.

وی بیان کرد: مرز آستارا در ایام کرونا و اوج تحریم های ظالمانه، در صادرات و واردات کالا فعالیت چشمگیری داشت و همچنان دارد و از این فرصت ملی باید با تکیه بر توان تولید داخلی، برای رونق تجارت خارجی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح راه آهن رشت به آستارا بین سازمان برنامه و بودجه و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) اختلافات فنی وجود دارد و امیدواریم به زودی برطرف و عملیات اجرایی پروژه تسریع شود.

مرحبا ادامه داد: اگر راه آهن رشت-قزوین به راه آهن رشت-آستارا متصل نشود، این مسیر ریلی سودی نخواهد داشت و متاسفانه جمهوری آذربایجان بدون عمل به تعهد خود مبنی بر ۶۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در اجرای راه آهن و بارانداز آستارا، بهره برداری از آن را آغاز کرده است.

نماینده آستارا گفت: راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران از نظر پیگیری تعهد کشور مقابل، در برابر راه‌آهن جمهوری آذربایجان ضعیف عمل می ‌کند و در نتیجه وضعیت بارانداز ریلی آستارا-آستارا مناسب نیست.

مرحبا افزود: باید در پروزه ملی راه آهن آستارا-آستارا منافع جمهوری اسلامی ایران با راه اندازی شرکت های داخلی و ایجاد تاسیسات لازم، تامین و حفظ شود.

راه آهن آستارا-آستارا بین ایران و جمهوری آذربایجان در فروردین سال ۹۷ افتتاح شد و اکنون کالاهای وارداتی و صادراتی در بارانداز راه آهن آستارا بارگیری و تخلیه و با کامیون ها به نقاط مختلف ایران حمل می شود و بعد از اتصال ریلی آستارا به رشت و تکمیل کریدور شمال - جنوب، انتقال کالا به وسیله راه آهن از جنوبی ترین بنادر به آستارا و خارج از ایران میسر خواهد شد و جمهوری آذربایجان در تکمیل راه آهن و بارانداز آستارا به ۶۰ میلیون دلار سرمایه گذاری متعهد شده است.

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا امام جمعه آستارا هم در این جلسه گفت: زیرساخت های گمرک آستارا به لحاظ موقعیت مرزی این شهرستان مناسب نیست و مدیریت در این حوزه حساس از اهمیت خاصی برخوردار است.

فرماندار آستارا نیز در این جلسه اظهار کرد: تسهیل امور صادرات و تکمیل زیرساخت های اقتصادی در آستارا اهمیت دارد و واردات و صادرات کالاها باید با سرعت بیشتری انجام شود.

عباس صابر افزود: گمرک آستارا قلب اقتصادی این شهرستان و استان گیلان است و توسعه و پیشرفت گمرک از مطالبات تجار، بازرگانان و مردم به شمار می رود اما با وجود اهمیت آن، زیر ساخت های لازم مهیا نشده است.

در پایان این آئین، کریم رسولی به عنوان مدیرکل گمرک آستارا معرفی و از زحمات رسول امیدی مدیر سابق قدردانی شد.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان گیلان و نوار مرزی جمهوری آذربایجان واقع شده و با داشتن سه مرز زمینی، ریلی و دریایی از مبادی مهم واردات و صادرات کشور است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی آستارا اداره کل گمرک جمهوری اسلامی ایران نماینده مجلس شورای اسلامی قانون صادرات غیر نفتی دلار توسعه صادرات واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت سرمایه گذاری گمرک جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آستارا نماینده مجلس شورای اسلامی قانون صادرات غیر نفتی دلار توسعه صادرات واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت سرمایه گذاری گمرک جمهوری اسلامی ایران مجلس شورای اسلامی آستارا نماینده مجلس شورای اسلامی قانون صادرات غیر نفتی دلار توسعه صادرات واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران تجارت سرمایه گذاری گمرک جمهوری اسلامی ایران اخبار کنکور جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان گمرک آستارا راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۲۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، جعفر قادری با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان و تاثیرات این سفر بر توسعه اقتصادی و سیاسی ایران و پاکستان گفت: پاکستان یکی از کشورهای پرجمعیت در همسایگی ایران است. همچنین این کشور علاقمندان زیادی به انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور پاکستان موقعیت ژئوپلتیکی مهمی دارد، ادامه داد: جمعیت پاکستان می تواند یک ظرفیت مناسب برای صادرات کالاهای غیر نفتی، محصولات نفتی و گازی ما باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: همچنین این کشور در مسیر ترانزیت کالا از چین به سمت ایران و عراق و اروپاست و از این منظر هم می تواند به عنوان بخشی از کریدور ترانزیتی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مردم ایران و پاکستان فرهنگ و اعتقادات مشترکی دارند، بیان کرد: همه این موارد ایجاب می کند که ما به دنبال توسعه روابط با پاکستان باشیم و نمی توانیم ظرفیت این کشور را نادیده بگیریم.

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلسی‌ها با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان به ۳۳۰ نفر
  • مخالفت نمایندگان با کلیات طرح اصلاح جداول حوزه های انتخابیه
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل